Kezdolap Étterem Rendezvények Fotók Ajánlatkérés Térkép

Étlapunk

Desszertek

Előételek

Frissensültek

Halételek

Készételek

Köretek

Levesek

Saláták

Tészták

November 2.-tól a magas energiaköltségek miatt a Dunakömlődi Halászcsárdát bezártuk, de a Paksi Halászcsárdába továbbra is várjuk kedves vendégeinket.

Étterem

Halászcsárdánk jó ízû halászlével az ország ismertebb éttermei közé sorolható. Ódon falai között számos híresség is megfordult.
A Dunakömlődi Halászcsárda Tolna megye területén található, a hatos foút mentén, 105 km szelvénynél, Paks határától 5 km-re, Budapest irányába.

Finom ételek, jó sörök, ízletes borok? Mindezt megtalálja a 6-os főút mentén működő, falfestménnyel díszített, csárda hangulatú éttermünkben.

Az étterem 10- től 22 óráig tart nyitva. A Dunakömlődi Halászcsárda különféle rendezvények lebonyolítására is kiválóan alkalmas 120 főig. Ezen kívül vállaljuk lakodalmak, állófogadások megszervezését, igény esetén kiszállítással, vagy külső helyszínen.

Étlapunk változatos, szakácsaink főztje házias, bőséges választékot nyújtunk halételekből. Átutazó vendégeinknek gyors kiszolgálást, a pihenni vágyóknak kellemes időtöltést biztosítunk. A kocsival érkezőket biztonságos saját parkoló várja.

Térjen be hozzánk, nálunk kellemesen fogja érezni magát. A finom ételek, a barátságos környezet, az udvarias kiszolgálás garantálja, hogy visszatérő vendégünk lesz.